Президентът на САЩ Джо Байдън каза в петък, че е решил

...
Президентът на САЩ Джо Байдън каза в петък, че е решил
Коментари Харесай

Байдън обяви кандидатурата си за изборите през 2024 г.

Президентът на САЩ Джо Байдън сподели в петък, че е решил да се кандидатира за втори мандат и ще разгласи акцията си " относително скоро ", заяви " Ройтерс ".

Припомняме, че Байдън каза в понеделник, че планира да се кандидатира за преизбиране през 2024 г., но към момента не е подготвен да го разгласи.

" Планирам да се кандидатирам... само че към момента не сме подготвени да го обявим ". Байдън сподели, че има намерение да бъде претендент на демократите през 2024 година, само че не е направил публично изказване. И Байдън, и вицепрезидентът Камала Харис споделиха, че ще се кандидатират дружно.

Преднамереният метод на Байдън да направи обществено притежание това, което неведнъж е изяснявал уединено, се управлява от редица фактори: не се обрисува огромен съперник от Демократическата партия; неговият към този момент упрекнат предходник гълтам светлината на политическите прожектори; и се обрисува огромен конфликт с републиканците в Конгреса за разноските.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази подозрение в проектите на президента Джо Байдън за преизбиране.

76-годишният Тръмп ще търси реванш с мъжа, който го победи през 2020 година

Тръмп беше упрекнат от огромно жури за заплащане на тайни пари през 2016 година на Сторми Даниелс, порнозвезда, предишния месец и е изправен пред 34 точки за подправяне на бизнес записи. Това е първият път, когато някогашен президент е упрекнат в историята на Съединени американски щати.

Тръмп не се призна за отговорен по обвиняванията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР